keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pieni Punainen Kanadanlippu.

Iski se talvi sitten tänäkin vuonna ja pakkaset ovat paukkuneet jo muutaman viikon. Meille se ei tarkoita muita muutoksia arkeen kuin että agility joudutaan jättämään välistä. Halli jossa treenaamme ei nimittäin ole lämmitetty ja se on kuin pakaste kammio kymmeneltä aamulla.
Valpurin vaaterepertuaari on sen verran mittava (ja toimiva), ettei lenkkejä jouduta lyhentämään kuin vasta parinkymmenen pakkasasteen nurkilla. Näillä 'leudommilla' keleillä koira pärjää pelkällä fleecehaalarilla kunhan liikutaan kokoajan ripeästi. Pakkasen kiristyessä lisätään pipo ja tossut sekä emännälle pilkkihaalari.







Siinä mielessä talvi, lumi ja kylmyys helpottaa meidän liikkumista, että ihmisiä on vähemmän ulkona, joka tarkoittaa taas useampia vapaanapitopaikkoja. Pakkasten paukkuessa lähellä sijaitseva lahti jäätyy ja koirat saavat valtavan temmellyskentän ihan kodin viereen. Vielä ei olla jäälle uskallettu mennä, mutta heti kun saan jotain kautta faktatietoa sen kestävyydestä, tulee lahdesta osa päivittäistä ulkoilureittiämme. Harrastusrintaman puolesta tiedossa on osallistuminen vuosittaiseen Whippet-tapahtumaan. Tänä vuonna saamme jopa edustaa käyttöluokassa, josta olen erityisen ylpeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti