lauantai 28. tammikuuta 2012

Lohjan Whippet-Tapahtuma 26/11/2011

Laitetaan vielä perään muistelmat Lohjan whippet-tapahtumasta.
Meillä oli siis tiedossa koko päivän reissu ja lähdettiin matkaan ennen yhdeksää Annan kyydissä. Matkassa mukana olivat myös Piia, Tiuku ja heidän ihana kenneltyttönsä. Valpurin oli tarkoitus matkata takapaksissa Topin ja Rypyn kanssa, mutta pienten erimielisyyksien jälkeen otin tytön syliini. Ensimmäiset kehät olivat jo alkamassa kun saavuimme paikan päälle ja halli oli täynnä häkkejä. Majoituimme mahdollisimman syrjäiseen paikkaan missä vielä oli tilaa, pojat häkeissään ja tytöt makuualustoilla. Tiukulla oli meitä paremmat kamppeet matkassa; viltti ja oliskohan ollut tyynykin. :) Mä olin tosi hermostunut ja taisin rampata ympäriinsä.. Valpuri osallistui narttujen nuortenluokkaan ja saimme odotella sen alkua useamman tunnin. Esiintymisjännitys sitten näkyi meidän suorituksessa, vaikka Valpuri oli tosi nätisti ja rauhallisesti, niin mä suorastaan tärisin kehässä. Lopputulos oli että emme sijoittuneet. Tässä Valpurin arvostelu, tuomarina Kristin Hoff, Norja:

' Gott huvud, uttryck och hals. God överlinje. God benstomme. Skall ännu bli djupare i bröstet. Rör sig med god bredd bak. Något slarvigt fram. Rör sig bundet från sidan.'

Olisikohan tullut parempi arvostelu liikkeistä jos oltaisiin lämmitelty enemmän ensin? Noh, hyvää kokemusta meille molemmille kuitenkin! Jäätiin hallille ihan loppuun asti, myös siivoamaan tiloja. Iltapäivällä Valpurista huomasi että päivä oli ollut pitkä, sillä se rupesi haukkumaan non-stop (vaikka saikin Annalta poikien nakkeja..). Vastaisuuden varalle mun on parasta hankkia häkki, Valpuri sai nimittäin kokeilla Rypyn 'pesää' ja viihtyi siellä oikein hyvin.
Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva päivä, kiitoksia paljon matkaseurallemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti